Friday, July 2, 2010

ANUGERAH DARI HAMBA ALLAH


HARI YANG BERTUAH BUAT MISZYITA
ThankS Q buat SuHaNa yang sudi memberi anugerah buat Miszyita

Tak tahu dah nak berkata-kata....setelah anugerah yang di bagi....dan membawa anugerah yang allah bagi kat akak....seorang baby yang akan lahir tak lama lagi....semoga sahabat blog dapat mendoakan Miszyita agar selamat melahirkan Baby sulong.......pada bulan Syawal nanti insyakallah..

ToloNg RiNgaNkan TanGan DaN MaSa UntuK menyinGGah BloG MiszYita



5 comments:

tehr said...

moga2 allah mempermudahkan segalanya untuk kamu

...seronoknye

miszyita said...

thanksQ teh

surihati_ku said...

salam tuan rumah..
wah dah tak sabr tunggu by baru ya :)

tahniah smga slmat smasa melalaui proses persalinan tsbut.

take care mom..

terima kasih sebab sudi singgah di blog cahaya cinta.

surihati_ku said...

kak nnti blh tak adjust bhgian komen tu supaya suri blh letak NAMA dgn URL.nnti kak nak jejak laman web suri senag skit..heee

zureen said...

fuhhhyo baby akak lhir time raye ke,,tp pa pun taniah n kitaorg doakan akak dgn baby sekali,,,,hai bla la plak aku nk ada ank ni...teringin bebonar aku..akak tlg ajar wat blog leh x sy xpndai la nk ltak gmbaq pun xleh2 g ni tau

MAi kita TeRjaH